hacklink
18. sep
 
Løgnen om Frp i Hedmark

Publisert: 22.jun.2017 16:03
Oppdatert: 22.jun.2017 16:03

Et gammelt arabisk ordtak sier noe sånt som at «Løgnen har kommet seg fra Bagdad til Syrakus før sannheten har fått på seg sandalene.»

Ifølge leder i HA tirsdag, 20. juni og utallige reportasjer og innlegg gjennom lang tid i samme avis er stridighetene i Hedmark Frp blitt satt fullstendig på hodet.

Det hele startet med at tidligere leder i Hamar Frp, Tone Coucheron med et sterkt 22. juli-syndrom i hodet startet en svertekampanje for å få ekskludert sentrale medlemmer, som på Facebook hadde markert at de mente Breivikterroren hadde en dypere årsak. Etter den forferdelige tragedien 22. juli – ble det nærmest tabu å mene noe som helst om Breiviks terrormotiver. Den som allikevel mente noe om det – burde da etter Coucherons mening ekskluderes.

Coucheron og hennes sympatisører hadde da greid å få stor innflytelse i Hedmark Frp med en stor ungdomsgruppe med sterke, radikale meninger om fri omsetning av hasj og cannabis, tillatt flerkoneri, vinservering i parker, krav om at behandling av selvforskyldt lidelse som fedme etc. ikke skulle dekkes av det offentlige helsesystem.

Denne radikale gruppe av «uekte» Frp-ere har med sterk støtte av et nærmest Frp-fobistisk HA greid å innbille mange at de representerer Frp/Hedmark og at det «røret» de selv har igangsatt, skyldes den såkalte «ukulturen» i partiet.

Sannhetens kvern maler langsomt – om ikke altfor lenge vil det gå opp for velgerne at sannheten simpelthen er snudd på hodet.

Seniorgruppen i Hamar Frp

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke