17. sep
 
Lokalisering av Mjøssykehus

Publisert: 20.okt.2017 14:08
Oppdatert: 20.okt.2017 14:15

Endelig begynner vi å se konturene av et nytt sykehus etter mer enn 40 års smålighet og lokaliseringsstrid.

Det er tydelig at dette er tungt for mange, deriblant Nils Hesthagen. Han hevder på debattsidene i HA at det er udemokratisk struktur og styre, og det er ikke måte på.

Det kunne vel nå være på tide at Hesthagen, sammen med Busterud, Hanstad og flere andre, beveget seg vekk fra Asbjørnsen og Moes verden og inn i realismen og pasientenes verden.

Sykehuskranglinga har pågått i flere tiår. Dagens administrasjon og styre i Sykehuset innlandet er både høyst kompetent og styret er jo rett og demokratisk valgt ut fra gjeldende vedtekter og retningslinjer for hvordan foretak skal styres.

Man savner vel politikere i styrene for helseforetakene. Ja, der skulle vi sannelig hatt Busterud og Hanstad, for da hadde det ikke blitt sykehus på flere tiår til.

Lokale politikere har vist seg fullstendig inkompetente når det gjelder slike beslutninger. Siste utspill fra firkløveret med ordførere bare understreker dette.

La en kompetent administrasjon og styre fortsette som de gjør, og lokale politikere fortsatt leke i sandkassa og kaste sand på hverandre. Da blir det ialle fall endelig sykehus.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke