hacklink
17. sep
 
Lokalpolitiker?
Om "daukjøtt" i Ringsaker

Publisert: 11.feb.2016 04:00
Oppdatert: 11.feb.2016 10:00

Høsten 2015 ble jeg valgt inn i kommunestyret i Ringsaker. Jeg går nå på min andre periode som kommunestyrerepresentant i Ringsaker. Jeg er motivert, interessert og engasjert.

Les også: - Få bort daukjøttet

Jeg sa ja til å stå på lista fordi jeg vil gjøre en innsats for hele Ringsaker. Fordi jeg bryr meg om det som skjer i kommunen vår. Fordi jeg mener det er viktig at så mange ulike grupper som mulig er representert på lista. Fordi jeg er opptatt av lokaldemokratiet og fordi jeg brenner for tilliten jeg har fått av velgerne, som kommunestyrerepresentant.

Å omtale kommunestyrerepresentanter som «daukjøtt» provoserer meg kraftig. Jeg opplever et kommunestyre som er lærevillige, interesserte og motiverte til å gjøre en innsats. Hans Kristian Arnkværn har ikke rett til å dømme oss.

Vi går inn i lokalpolitikken med ulik bagasje; Noen er ringrever, noen nye, noen prater mye, noen prater lite, noen er lyttende andre mer frampå. Vi representerer alle aldersgrupper, vi kommer fra ulike steder, har ulik utdanning, yrke og erfaringer. Det er nettopp det som gjør politikk spennende - bredden og mangfoldet. Ikke minst er vi engasjerte i ulike saker, og det er mener jeg er riktig og viktig.

Jeg opplever at vi brenner for jobben vi er valgt til å gjøre. Det er mye å lære - selv for ringrever. Jeg ser fram til en spennende kommunestyreperiode. Der vi kan få brynt argumentene våre i saklige diskusjoner om det beste for Ringsaker. Vi er på lagt nær enige om alt - selv ikke i mitt parti. Men vi prøver å jobbe oss fram til et samla standpunkt for partiet vårt. Noen ganger går det, andre ganger går det ikke.

Vi lokalpolitikere bruker mye tid på å drive med politikk, noen ganger på bekostning av andre ting vi gjerne skulle gjort. Sånn er det å være lokalpolitiker og sånn mener jeg det fortsatt må være.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke