15. sep
 
Løten for alltid

0
Publisert: 18.jun.2015 04:00
Oppdatert: 18.jun.2015 08:42

Vi har mye å være takknemlige for i Løten. I mine yngre dager jobbet jeg i Oslo. Jeg var ukependler så hver fredag vendte jeg nesa «hemmat». Det beste var nok våren. Da jeg kom oppover fra Romedal, passerte Løtengrensa og så de grønne jordene, de gule blomster langs vegen, nærbutikken med venner og kjente, var det nesten med salig smil og varmt bankende hjerte. Det var så pent, det var så kjent. Det var heme.

Borte var alt ståk og bråk fra byen. Det var rekreasjon å komme hit.

Ikke mye har forandret seg siden den gang. Det er fremdeles godt å komme hjem.

Og slik vil jeg at det skal være i Løten framover. Vi må ta vare på bygda. Kanskje vil mange stoppe her. Kanskje de vil som meg bo her. For det er her jeg har hjerte mitt, og det er derfor jeg vil at bygda skal bestå.

Jeg er glad for at kommunestyret på møtet i mai, med stort flertall, sluttet seg til et opprinnelig Ap-initiativ om at arbeidet med kommunereform må ha som utgangspunkt at en eventuell sammenslåing er frivillig og at innbyggerne skal høres gjennom en folkeavstemming.

Kandidat Løten Ap

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke