hacklink
buy instagram followers
19. sep
Sykehus: Anne Enger.
 
Lurer på hva som sitter igjen mellom øra

Publisert: 06.sep.2018 16:35
Oppdatert: 06.sep.2018 16:39

Jeg har tidligere hatt litt sans for Anne Enger, men når jeg leser om hennes uttalelse i forbindelse med innsparing av 130 millioner kroner og 57 sengeplasser i Sykehuset Innlandet, forutsatt at det er riktig gjengitt: «at sykepleierne kan bare slutte, hvis de ikke vil være med på litt omstilling», da lurer jeg på hva som sitter igjen mellom øra på en tidligere ganske vel ansett politiker. Og denne uttalelsen kommer i ei tid da nettopp mangel på sykepleiere er et problem i helsevesenet, og vi samtidig kan lese at bare en av de utallige direktører kan tjene opp mot fire millioner kroner i året. Vi hører stadig at det er pasientene som gir sykehusene inntekter, likevel er det sengeplassene og dermed pasientene som skal vekk. Forstå det den som kan. Vi hører nesten daglig om budsjettoverskridelser, men aldri noe om at det kan være budsjettene det er noe galt med.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke