hacklink
buy instagram followers
19. sep
 
Må de dø for å komme til Norge?
Flyktninger

Publisert: 10.feb.2016 04:00
Oppdatert: 10.feb.2016 09:19

Norge er et populært land for flyktninger, de prøver å komme seg fra landet sitt til Norge, men noen får ikke komme inn i landet, og noen dør på veien. Må de virkelig dø for å komme til Norge?

Mange flyktninger må flykte fra landet sitt fordi det er krig. Mange flyktninger har det veldig vondt, og også mange små barn må være med på å flykte. Det er vondt å se på at det er så mange som har det vondt, og må kjempe for å komme inn i landet vårt.

Norge tar inn altfor få flyktninger, de bør ta inn enda flere. I VG i 2013 sto det hvor mange flyktninger som hadde kommet inn i mange land. Norge tok inn 4620 flyktninger, og det er altfor få i forhold til Tyskland for eksempel. De tok inn 171.785 flyktninger.

Mange flyktninger må dra på en lang reise før de kommer til et land de får komme inn til. Altfor mange barn og voksne drukner eller dør på annen måte når de skal flykte, og det som er altfor trist er at noen foreldre dør, og så må barna klare seg selv og fortsette på reisen.

De fleste flyktningene kommer fra Syria, det er de som flykter mest, fra der det er mest krig. De fleste flyktningene blir sendt i store båter, og noen ganger er det veldig mange flyktninger i én båt, og da blir det veldig trangt og det kan hende at små barn som nesten blir helt most. Det er også noen som blir kasta ut av båten eller slengt over for det er så trangt at det ikke er plass.

Det er trist å se på at det er så mange som har det vondt på hele reisen, og når de kanskje kommer fram til et land så får de ikke kommet inn.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke