17. sep
 
Må gjøre noe med bygningene og skolegården

Publisert: 13.jun.2019 15:38
Oppdatert: 14.jun.2019 08:19

Kjære elever på Storhamar skole. Selvsagt skal dere ha et like godt inneklima med god luft som alle andre.

Først vil jeg takke dere for et meget godt leserinnlegg og et imponerende forarbeid for å vise oss hvordan tilstanden på skolen deres er.

Vi politikere har satt et mål for Hamar kommune, at vi skal være den beste kommunen for barn og unge. Det innbærer blant annet at i Hamarskolen skal vi støtte barns utvikling og læring og legge til rette for trivsel, god psykisk helse og mestring. For meg betyr det at elevenes inneklima må være optimalt, hver eneste dag. Hamarskolen er en av de beste i landet. Skal vi fortsatt være det må vi sørge for at dere har de beste forholdene for å lære - Hamarskolen skal være et kvalitetsstempel.

Det er ikke bare et godt inneklima som avgjør om en elev har gode forutsetninger for å lære. Elevene skal også ha et godt læringsmiljø, da tenker jeg både på de timene dere er i klasserommet og de timene dere er i skolegården. Mestring, læringsglede og trivsel skjer også i skolegården. Vi har veldig gode lærere og flinke elever med imponerende resultater, men nå er det på tide å gjøre noe med bygningene og skolegården.

19. juni skal vi ha det siste kommunestyret før sommerferien. Da skal vi snakke om hvor mye penger vi kan bruke til neste år. Kommunen bruke mange millioner kroner på skole, barnehage, eldreomsorg, vann, kildesortering, veier, idrett, kultur og en hel del mer. Men det vi også må snakke om, er hvordan det står til på skolene i Hamar. Da skal vi snakke om Storhamar skole og hva som er nødvendig for at skolebygningen skal fungere igjen. Og takket være dere vet vi nå at her må det gjøres noe.

Helt til slutt vil jeg skryte litt mer av dere. Dere har engasjert dere for skolehverdagen til alle, både barn og voksen. Dere har vist et stort engasjement, som aktive samfunnsborgere - nå deltar dere i utviklingen av deres eget lokalsamfunnet.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke