hacklink
18. sep
 
«Målen» av 1980

Publisert: 18.mai.2018 17:04
Oppdatert: 18.mai.2018 17:07

I min iver etter å ramme Målloven av 1980 har jeg i mitt nylig utgitte CD-album «80 år på Hamar» i siste del av sangen «Veslefrikk» kommet i skade for å svelge en hel forstavelse, slik at Målloven av 1980” er blitt til «Målen av 1980».

Skaden er ugjenopprettelig, og jeg er derfor kommet til at dette nye ord må betraktes som en nyskapning, et ekstra «kjælenavn», som kan betraktes som et middel til å understreke nasjonens behov for å få opphevet denne diskriminerende mållov som har plaget det norske folk fra 1980 og frem til i dag. På den måten kan min «kunstneriske» snøvling faktisk bidra til at våre ignorante politikere setter seg inn i hva dette tullete uvesenet innebærer for vanlige folk - ikke minst for den oppvoksende slekt. «Målen» av 1980 må betraktes som en slektning av gamle, gode «Bøygen», som med sitt budskap alltid har skremt våre politikere, uansett parti.

Og hva sa Bøygen? «Gå utenom!».

Speakers` Corner - Hamar

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke