15. sep
 
Mange barn er slitne etter en lang skoledag
Lekser

Publisert: 19.feb.2016 04:00
Oppdatert: 19.feb.2016 10:19

Mange barn er slitne etter en lang skoledag. Da er det best og komme hjem og slappe av. Mange barn må da starte med lekser med en gang. Det kan ta mye tid og krefter.

Jeg er imot lekser fordi det tar tid og man kan ikke drive med det man vil. Barn/ungdom får mindre og mindre fritid. Jeg syntes barn ikke skal tenke på lekser når de kommer hjem fra skolen. Jeg syntes heller man kan være en time lenger på skolen og repetere alt de har vært igjennom. Mange barn glemmer mye av det de lærer, derfor syntes jeg dette er en bedre løsning enn lekser.

Det er mange barn som ikke får vært med vennene sine etter skolen. De må gjøre lekser, så spise, og så har mange barn trening etter dette. Hvis man bare kunne hatt en time ekstra så hadde man blitt ferdig mye før. Det er også mange foreldre som ikke har kunnskap nok til å hjelpe barna sine med lekser. Det er mange som har foreslått leksehjelp, men de som trenger det møter ikke opp. Dette er et problem med leksehjelp.

Jeg syntes at vi ikke skal ha lekser!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke