hacklink
buy instagram followers
18. sep
 
Mange takk for «God dag»

Publisert: 31.mai.2017 20:19
Oppdatert: 31.mai.2017 20:19

Mange takk for spalten «God dag». Sammen med Gubben er dette lesing som hever opplevelsen av avisa fra å være en lokal nyhetsbulletin til å beskrive den kulturen vi er en del av. Det er en sjanger i grenselandet mellom journalistikk og litteratur som krever godt håndverk og god takhøyde.

Selv med korpsmusikere og musikkinteresserte i husholdet er jeg heller ikke særlig hårsår når det gjelder Trond Svendsen beskrivelse av en ung korpsmusikkers besluttsomme steg inn i musikkens verden. Hadde det ikke vært fordi han røpet seg med å si at korpset roterte hele ni marsjer ville jeg trodd det var selvopplevd. Budskapet er uansett klart, - det rekrutteres mange musikere og musikkinteresserte fra korpsmiljøet og drømmene kan strekke seg langt utover parademarsjene i mai. Beskrivelsen av musikanten kunne nok ligne mye på en observasjon av en mellomfornøyd lilleputt fotballspiller på en regnvåt gressmatte i mai, sannsynligvis helt uten å sette fotballens framtid i fare.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke