buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Mange tiltak kan gjøres

Publisert: 23.jul.2019 17:22
Oppdatert: 23.jul.2019 17:33

Jeg har fulgt med i debatten om sykkelforholdene i Hamar, og ikke minst har jeg merket meg «hjertesukket» fra Geir Eigilsson, som er leder for lokallaget til Syklistenes landsforening.

Det er nok lang frem for Hamar å bli blant topp 20 sykkelbyer i Norge vil jeg anta. Men mange enkle og rimelige tiltak kan sikkert gjøres for å bøte litt på situasjonen og der dagens planverk ikke står i vegen for slike enkle tiltak.

Jeg foreslår her at de tekniske etater både hos Statens vegvesen og Hamar kommune ganske raskt og allerede i høst å ta tak i gaten Utfarten, en viktig trase inn mot sentrale Hamar og ut igjen mot friområdene etc. Langs den gaten er det to ganske smale fortau mot henholdsvis øst og vest og der det burde det være enkelt å fjerne fortauskantene mot alle sidegatene, altså «flate ut» traseene der.

På lengre sikt er det min mening at det ene av to fortauer kunne prioriteres syklende og det andre (mot vest fortrinnsvis) noe burde kunne utvides i bredden og prioriteres for gående og trillende.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat