Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Mangel på innsikt

Publisert: 14.jan.2019 15:09
Oppdatert: 14.jan.2019 15:18

Stortingsrepresentant for Hedmark Frp, Tor Andre Johnsen, uttaler i et innlegg i HA 9. januar: «Mitt nyttårsforsett for 2019 er å fortsette å jobbe for Mjøssykehuset, slik at fornuften og pasienten seirer og at Innlandet får hele åtte milliarder kroner til å bygge et nytt framtidsrettet sykehus ved Mjøsbrua.»

Les Tor André Johnsens innlegg her.

Han lufter flere rare tanker i innlegget, men uttalelsen om at Innlandet får åtte milliarder til å bygge nytt sykehus «tar kaka» og avslører total mangel på innsikt, og det er skremmende at dette kommer fra en stortingsrepresentant som hevder han har fulgt med i saken.

Eventuelt nytt sykehus må finansieres av Sykehuset Innlandet. Det kommer ingen gave fra Helse Sør-Øst eller departementet. Dette merkes brutalt allerede i dag med drastiske kutt for å sikre nødvendig egenkapital. Når sykehuset er bygget, skal betydelige summer i renter og avdrag belastes budsjettene. Dette vil medføre ytterligere drastiske kutt av senger og personell. Ved det nye sykehuset i Østfold har de fått erfare dette.

Vi som er motstandere av planene om nytt Mjøssykehus setter selvsagt også pasientene i sentrum, men er av den klare oppfatning av at dette best skjer ved å disponere de økonomiske midlene Sykehuset Innlandet får til disposisjon på en mer fornuftig måte.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke