Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Mangel på kompetanse

Publisert: 22.feb.2018 10:48
Oppdatert: 22.feb.2018 11:06

Konsernsjef Gorm Frimannslund har bakgrunn i Widerøe og SAS. Skjønner nå at han gikk ut med tvil om bra nok kompetanse i sin redegjørelse om rapporten. Med kun tre år til sammen i tidligere Jernbaneverket og nå Bane Nor og tidligere luftfart kan jeg skjønne tvilen, men det må være på seg selv i forhold til bygging av jernbane. Topptung ledergruppe. Ti direktører. Der er det nok et høyt utgiftsnivå vedrørende lønn. Og så har jammen avgåtte Hans Kristian Amundsen fra Ap-gruppa i Stortinget dukka opp som konstituert direktør. Han har helt sikkert fagkompetanse i jernbane. Fagkunnskap hadde nok telt her også. Må si meg enig med ordfører i Stange, Nils A. Røhne, som karakteriserte det som det største politiske magaplask. Kanskje århundrets luftigste buklanding med avsporing.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke