Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Manglende finansiering

Publisert: 14.feb.2018 14:13
Oppdatert: 14.feb.2018 15:59

Utbygging av InterCity Kleverud-Sørli ble i høst satt på vent/stoppa grunnet manglende finansiering fra Regjering og Storting i Statsbudsjett 2018.

Håpet om å unngå en ny utsettelse og planlagt framdrift kom som en bombe på strekningen da «nyheten» kom i oktober.

Nå i disse dager har grunneiere som sist år fikk besøk av fimaet Sweco, som jobber med støyberegninger langs traseen for BaneNor, fått brev om at rapport som var lovet hver enkelt for en stund siden nå også er satt på vent. Og muligheten for ny befaring/rapport er en mulighet.

Dette gir mye frustrasjon for den enkelte som ikke vet hva framtida vil gi. Usikkerhet om hva støytiltak vil gjøre og om hva de forskjellige støytiltak vil gi. Det verste er at BaneNOR har båndlagt mange områder for lang tid framover.

Jeg hørte fortalt at statsråd Ketil Solvik-Olsen sier at det som skjer i vårt nærområde med hensyn til InterCity-utbygging ikke har noe politisk motiv. Hva ligger bak da? Jeg bare spør.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke