Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
MANGLENDE RESPEKT: Innsenderen mener Morten Aspeli ikke respekterer Hamar Arbeiderpartis vedtak, når han velger å støtte øst-alternativet for framtidig jernbanetrasé.
FOTO: Christian E. Bergheim
 
Mangler respekt for partiets lover

Publisert: 25.jun.2018 15:39
Oppdatert: 25.jun.2018 17:19

Det er ukultur og manglende respekt for partiets lover om saksbehandling hvis Morten Aspelis opptreden i saken om jernbanetrasé godtas av Hamar Aps ledelse. Da er partiet på ville veier. Seniorgruppa har opptrådt korrekt når de påpeker hans illojale opptreden i en viktig og bindende sak.

Morten innrømmer ikke feil. Han anklager andre for å spre ukultur og å ha manglende folkeskikk når de ber ham om respekt for bindende vedtak. Han blir en navlebeskuer for egen fortreffelighet. I stedet burde han respektere et enstemmig medlemsmøtevedtak. Innlegg i HA fra hans støttespillere i SV og BBL er forsøk på å bære ved til bålet.

Hamar Aps vedtak om å bevare vestre trase som framtidig togtrasé er det opplagt rette standpunkt. Jernbanen med sin flotte stasjon er et vakkert og viktig sentralt punkt for Hamar. Dagens trase langs Mjøsa / Hamar, har ført til en strandsone fri for nedbygging. Den ligger der i hele sin lengde til utnyttelse for all slags fritidsaktivitet.

En østre linje vil derimot åpne for nedbygging av strandsonen. Samtidig fører det til en ytterligere sterk svekking av Hamars gamle sentrum. Østre linje vil også føre til mye ødeleggelse og oppdeling av verdifull kornjord, samt stygge skjæringer.

Det er meg derfor uforståelig at Morten Aspeli er så imot Hamar Ap, s vedtak at han velger å støtte motpartens østre linje i kommunestyret. Han fortjener ingen støtte og honnør for sine handlinger.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke