buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Med 1,2 milliarder utestående på konto

Publisert: 23.jan.2018 13:30
Oppdatert: 23.jan.2018 13:37

Trumf er et fordelskort som ble etablert i 1997 og er eid av Norges-gruppen. Det gir kundene en liten bonus hver gang de handler i utvalgte forretninger. Sjøl har jeg et slikt kort, men sørget for å få lagt dette inn på mitt betalingskort slik at jeg slipper å dra Trumf-kortet etter hver handel.

Dette har vært en grei spareordning som har gitt meg årlige utbetalinger i størrelse 1.300 kroner. De første årene ble jeg informert om min saldo pr. brev, mens de siste årene har dette skjedd på e-post. Da har jeg blitt spurt om jeg vil handle utvalgte varer for oppspurt bonus eller få pengene direkte inn på min lønnskonto. Jeg har valgt det siste, og i løpet av noen dager har pengene vært inne på min lønnskonto.

For en tid tilbake ble jeg gjort oppmerksom på av mitt søskenbarn at mange med Trumf-kort ikke kjenner til sin egen saldo fordi de ikke har tilgang på e-post. Jeg lovet å skrive om dette i et leserinnlegg, men var lenge usikker på hvor stort dette problemet er. Jeg har derfor ligget litt på været med dette.

Så leser jeg i Nettavisen den 18. januar at norske Trumf-kunder har hele 1,2 milliarder utestående på konto. Det er et utrolig stort beløp som viser at det er mange som ikke kjenner til sin egen Trumf-saldo. De kan derfor ha betydelige beløp innestående. Kanskje rammer dette først og fremst eldre folk med dårlige datakunnskaper og føyer seg inn i en samfunnsutvikling som rammer de eldste og minst datakyndige.

Jeg synes det er trist å tenke på at så mange kanskje går glipp av disse pengene, for man må sjøl gjøre en aktiv innsats for å få disse pengene. Jeg oppfordrer derfor alle som mener at de har penger til gode om å kontakte Trumf AS direkte eller be om informasjon i din lokale butikk.

Pensjonistpartiet i Stange

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat