hacklink
18. sep
 
Med «båtlue og gitardrøm»

Publisert: 29.mai.2017 14:51
Oppdatert: 30.mai.2017 06:39

Kjære Trond Svendsen med båtlue og gitardrøm. Jeg registrerer at du 26. mai skrev et innlegg kalt «båtlue og gitardrøm» som nå troner som øverste post på min Facebook. Godt jobba tenker jeg når en person har klart å skrive noe som er så bra at alle ønsker å lese og kommentere på det. Det kjennetegner en skikkelig god journalist. Men nei, vent litt! Denne artikkelen står øverst på min side på grunn av dårlige tilbakemeldinger og at folk reagerer negativt.

Kjære Trond Svendsen med båtlue og gitardrøm. Jeg har selv spilt i korps i over 20 år, og jeg har aldri noen gang hatt lyst til å bytte ut trombonen med en gitar. Korps er lærerikt, sosialt og noe jeg aldri ville ha vært for uten. Jeg har muligheten til å spille de neste 70 årene om lysten forblir.

Kjære Trond Svendsen med båtlue og gitardrøm. Kontoret er rotete. Det er papirer over alt og motivasjonen er på bunn. Journalisten, skal jeg tippe han er snaut 45 år, stirrer rakt inn i skjermen foran seg og sukker dypt. Ideene som en gang kom på rekke og rad sitter lenger og lenger inne. Det skal ikke rare forstyrrelser til før ideen som kom forsvant igjen like fort. Det er ikke mye rock´n roll over artiklene lenger. Selv med mange spennende, lokale historier, nestenulykker og andre saker som bør omtales, er det full skrivesperre. Det som holder ham gående er middelmådige innlegg i avisen om korps og 17. mai.

Kjære Trond Svendsen med båtlue og gitardrøm. Hva hadde 17. mai vært uten korps? Jeg håper at neste gang du skal skrive noe om korps, vil du skrive hvor gøy vi har det, hvor mye vi lærer, hvor sosialt vi har det og oppfordre alle foreldre til å melde sine barn inn i korps, slik at de får opplevd det samme som meg.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke