17. sep
 
Med hamarsinger for hamarsinger
Hamar Arbeiderparti er et politisk parti som står for frihet, rettferdig og fellesskap. Det er sosialdemokratiske verdier og det er vår politiske plattform.

0
Publisert: 29.mai.2015 04:00
Oppdatert: 01.jun.2015 07:17

Meninger

Vi er et politisk parti som fører en inkluderende og bred politikk. Vi er ikke et prosjekt. Vi er bygget opp med historiske viktige milepæler i ryggsekken. Vi er et parti som har stått for store endringer i samfunnet og vi er klare for å ta Hamar trygt framover med samme verdigrunnlag.

De store linjene for landet vårt, og for Hamar, legges i Stortinget. Hamar Arbeiderparti har gode relasjoner dit hvor rammebetingelsene legges. Slik kan vi påvirke hvilken retning byen vår går i stedet for å bli overstyrt uten reell innflytelse. Det er viktig for oss fortsatt å styrke posisjonen som regionhovedstad. Det klarer vi med gode relasjoner til Stortinget hvor blant annet Hamar- og Hamar Arbeiderpartis egen Anette Trettebergstuen er stortingsrepresentant.

Til kommunevalget i år står 42 kvinner og menn på vår liste over engasjerte hamarsinger som har ett mål for øye: De vil gjøre Hamar til et enda bedre sted! De som står klare til å bidra er mødre, fedre, døtre og sønner av Hamar. De har barn på samme barnehage og skole som du har. De synger i koret ditt og spiller i korpset sammen med deg. De går på kino og teater akkurat som du gjør. Listekandidatene går tur i Furuberget, plastrer kneet til poden i skateparken og de jobber dugnad for skiklubben. De heier på Fart, Storhamar, Ridabu, HIL, HamKam og Hamar O-klubb. De rusler i sentrum, tar en burger på «mækker’n» og tar en latte på Krutt. Akkurat som deg er de glade i Hamar. De kjenner Hamar, de kjenner deg og du kjenner dem. De vil at du skal ha det bra i Hamar.

I de neste årene skal vi sørge for at Hamar bruker de mulighetene som ligger for hele regionen vår. Vi har bygget arenaer, bygninger, torg og gater. Og de fylles med folk og aktiviteter. Vi vil på lag med nasjonale, regionale og lokale aktører som ønsker å skape noe i Hamar. Vi gleder oss over byen vår! Vi er inne i en meget positiv periode og vi er engasjerte hamarsinger som er klare for å ta Hamar trygt framover.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke