hacklink
18. sep
 
Med ønske om en god sommer fra Frp

0
Publisert: 15.jul.2016 04:00
Oppdatert: 15.jul.2016 06:54

Fjoråret var et rekordår for norsk reiseliv og flere valgte sommerferie i Norge. Sommeren 2016 ser også ut til å bli veldig bra. Fremskrittspartiet har de siste årene gjennomført en rekke avgiftskutt for å gjøre Sommer-Norge mer attraktivt.

Båt og båtliv er en viktig del av norsk kystkultur, og den norske skjærgården er fantastisk. Fremskrittspartiet har bidratt til å gjøre båtlivet mer attraktivt og oppnåelig ved å fjerne båtmotoravgiften. Konsekvensen er at selv en liten båtmotor på 9,9HK ble 2000 kroner billigere, og på en båt med 100 hester ble 20.000 kroner billigere. Båtmotoravgiften var en stor byrde for båtfolk i 32 år etter at Arbeiderpartiet innførte den i 1978, og jeg er glad for at den nå er borte.

Fremskrittspartiet har også gjort det enklere for folk å arve sommerhytta, og det første Fremskrittspartiet gjorde i regjering var å fjerne hele arveavgiften. Det betyr at det nå er mulig for folk å arve sommerhytter som har vært i familien i generasjoner uten å måtte ta opp store lån for å betale arveavgift.

Det er ikke bare båtfolket og hyttefolket som kan glede seg over Fremskrittspartiets avgiftskutt. Sommeren er også en viktig del av entusiastbil- og campingsesongen. Fremskrittspartiet har fjernet hele engangsavgiften på veteranbiler og hele årsavgiften på campingvogner. Takket være Fremskrittspartiet er også taxfreeordningen vesentlig bedre enn tidligere.

Alt sammen grep som gjør hverdagen for folk, både om sommeren og ellers i året, litt enklere og rimeligere.

God sommer!

avgiftspolitisk talsmann Frp

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke