Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
Media som læremestre i mobbing

Publisert: 23.jun.2017 22:25
Oppdatert: 23.jun.2017 22:25

Staten bruker millioner av kroner hvert år, for å komme mobbekulturen til livs blant barn og ungdom. De prøver å komme denne ukulturen til livs. I gamle dager kaltes det erting.

I dag skrives det og gjøres mye for å komme uvesenet til livs, med blant annet å flytte elever fra et miljø til et annet.

Mens media får utfolde seg fritt i sin politiske mobbing av personer som blir ansett som ikke politisk rett-tenkende. På landsbasis er vel Sylvi Listhaug største mobbeofferet. Ikke for at hun er en ond person, men for at hun ikke er blant de «rett-tenkende», og har egne meninger og tanker om løsninger i store samfunnsproblemer.

Men for all del, dette finnes også i fylket, i den lokale nærhet og i distriktene. Her boltrer journalister, redaktører og media seg i å spre «fake news». Slike saker er noe barn og ungdommen merker seg, og som man sier i Østfold, «det står i bladet». Da blir det en etablert sannhet, noe som skaper hat, mobbing og etablering av usannheter.

Her har vi Trump-effekten, så det holder. Klarer man ikke å ta «ballen», så er «spilleren» tilgjengelig. I hans tilfelle gjøres det store oppslag om hans familie, kone, barn, svigersønn, økonomiske forhold, og om de holder hverandre i hånda osv. Alt for å oppnå en politisk agenda.

Lokalt navngis personer, som i utgangspunktet ikke har noe med en sak å gjøre, legger ut private mailer som er «finplukket», og som er tatt ut av sin sammenheng, og uten å snakke med de navngitte personer, for å oppnå en politisk agenda. Hvor media tror blindt på den ene parten, og forkaster den annens part meninger og forklaringer på hendelsesforløpet, trolig for at det ikke helt passer inn.

Men det er med dette, som med gamle overgrepssaker, alt kommer for en dag.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke