buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Medlemmene strømmer til Nei til EU

Publisert: 09.mar.2018 14:35
Oppdatert: 09.mar.2018 15:19

Nei til EU har fått mange nye medlemmer etter at debatten om tilknytning til EUs energibyrå Acer tok av etter jul. Folket sier nei til å avgi mer suverenitet til EU.

Kampen mot Acer er årsaken til at Nei til EU har fått så mange nye medlemmer. 551 nye medlemmer på litt over to måneder er mange ganger flere enn vanlig. Nei til EU har fått også 7.000 nye følgere på Facebook, og over fire hundre tusen har sett filmen «EUs energiunion og kampen om kraften», som Nei til EU har fått laget.

I Hedmark Nei til EU har vi fått 35 nye medlemmer til nå i 2018.

22. mars skal Stortinget behandle spørsmålet om Norge skal avgi suverenitet til EUs energibyrå Acer. Den store interessen for saken viser at det norske folket er lei av at et flertall på Stortinget gir EU stadig mer makt i Norge.

Nei til EU har fire hovedargumenter mot Acer: Norsk tilknytning medfører avståelse av suverenitet, strømprisene vil øke, industrien vil bli skadelidende, og miljøet rammes av økt effektkjøring. Men en klar førsteprioritet for organisasjonen er det første argumentet: Nasjonens suverenitet er en kjernesak for Nei til EU.

Dette viser seg igjen i den store motstanden mot Acer. Folket sier nei til å avgi nasjonal suverenitet til EU ved at vi knytter oss til EUs energiunion. Det er uhørt at vi skal avgi suverenitet til noe vi ikke er medlem av, og som flertallet av det norske folk ikke ønsker.

leder i Hedmark NEI til EU

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat