17. sep
 
Meget misvisende bildebruk av HA

Publisert: 26.mai.2017 13:01
Oppdatert: 26.mai.2017 13:05

24. mai har jeg et leserinnlegg i HA om brevet fra Kommunal- og moderniseringsdepartementet til Bane NOR vedrørende utredningene for traséforslagene gjennom Hamar, også publisert på HAs nettside 23. mai.

I mitt innlegg skriver jeg også om HAs illustrasjon til saken 19. mai hvor HA bruker Jernbaneverkets (JBV) illustrasjon i stedet for den løsningen Entasis har tegnet og som kommunestyret vedtok 21. desember 2016. Jeg skriver: «Saken burde derfor heller vært illustrert med denne løsningen som kommunestyret foretrakk. Dette hadde gitt et riktigere bilde av det som denne saken nå handler om.»

Hvorfor HA da igjen bruker et feil bilde som illustrasjon er forunderlig. Hadde jeg blitt spurt, hadde jeg sagt nei takk til en slik misvisende illustrasjon til mitt innlegg. Det blir jo totalt feil og svært forvirrende i forhold til det jeg skriver. Det er kun en illustrasjon som ville være dekkende til mitt leserinnlegg 24. mai, og i dag. Det er den Entasis utarbeidet og som lå til grunn for kommunestyrets vedtak 21. desember 2016.

Leder i Folkeaksjonen for jernbanefri strandsone i Hamar

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke