buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
FOTO: Lise Åserud, NTB SCANPIX
 
Melder meg til hylekoret

Publisert: 01.des.2016 14:31
Oppdatert: 04.des.2016 21:10

Jeg melder meg med dette som et stolt medlem av hylekoret til Sylvi Listhaug. Statsråden har lyktes i å spille på fremmedfrykt, norsk patriotisme og konfliktfylt retorikk.

Hun har PR-erfaring fra First House, og har nytt godt av dette. Mange sitter igjen med inntrykk av at hun personlig har begrenset asylanttilstrømmingen til Norge. Det er ikke riktig. Det hun har gjort, er å drive profesjonell markedsføring av seg selv.

Det var et nokså samlet politisk landskap som var bekymret for situasjonen og inngikk et asylforlik. Jeg er ikke i tvil om at statsråden følger opp dette og vel så det. Feilen er bare at vi nå mister fullstendig fokus. Vi er i ferd med å forsterke skillelinjene i samfunnet vårt, mellom «dem» og «oss». Det er enighet om et forlik i asylpolitikken. Det er ikke lenger om å gjøre å være tøffest i trynet, og skryte av at barn sendes ut – og konsekvent feilinformere om «ankerbarn» og hvem som kommer til landet. Det er uansvarlig av en statsråd som også har ansvar for integrering å føre en slik retorikk.

Vi må tvinge oss til å se forbi Sylvi Listhaug, og nå vende fokuset mot å hva vi kan gjøre for å inkludere flyktningene som skal bo hos oss, og være med på å utgjøre morgendagens Norge.

Stortingskandidat Hedmark Venstre

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat