hacklink
18. sep
 
Men ikke om tidsplan

Publisert: 21.nov.2017 13:01
Oppdatert: 21.nov.2017 13:15

Anette Trettebergstuen spurte statsråden om en tidsplan for trasèvalg gjennom Hamar. Men det fikk hun ikke svar på. Han viser til Åkersvika i 2020 og Lillehammer i 2034, og hva jernbanedirektør Elisabeth Enger opererte med på møte i Hamar kommune 16. oktober. Han kommenterte ikke regjeringssjefen og statsrådkolleger som faktisk lovet avklaring før jul om valg av trasè, på sin valgkamprunde med spredning av valgflesk. Det må vel legges til at disse tre ikke nevnte årstall.

Han avslutter svaret med at han mener det er viktig å ha respekt for faglige anbefalinger fra BaneNOR og kompleksiteten i saken. I klartekst betyr dette at store områder både øst og vest er båndlagt i flere år og at enden på saken blir trasè vest, som sannsynligvis er best.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke