hacklink
18. sep
 
Meningsberettiget?

0
Publisert: 03.okt.2015 04:00
Oppdatert: 03.okt.2015 03:59

Lang Ree bruker bare to linjer i sitt innlegg for å erklære hvem som er meningsberettiget for å mene noe om jernbanedebatten i Hamar. Er man ikke høgskoleutdannet, fortjener man å holde kjeft ved en så viktig debatt.

Jeg har vært så uærbødig at jeg ved flere anledninger, har gitt uttrykk for hva jeg synser. Dette har jeg gjort selv om jeg har bare 7-årig lavskole, og min faglige bakgrunn består i bare 42 års, erfaring som NSB-medarbeider i lokomotivdriften Jeg er sterkt opptatt av jernbanens fremtid i Hamar. Men har ikke av den grunn tenkt en tanke om å skaffe meg en Mastergrad. For eksempel ved å studere flaggermusens sexvaner. Eller fossekallens flukt fra regulerte vassdrag.

Ellers kan jeg opplyse Lang-Ree at min egeninteresse kan ikke være særlig stor. Da jeg er over 80 år, og det er helt i det uvisse hvem som stopper først, utenfor min dør. Om det kan være et intercitytog eller blir det en sortlakkert bil med et kors på taket? Slik er livet. Men jeg ligger ikke søvnløs om natten av den grunn.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke