Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Meningsløs Frp-dekning i HA
Politikk

Publisert: 13.sep.2016 04:00
Oppdatert: 13.sep.2016 08:25

Det var bra at Anne Marie Holmen satte ord på noe som både forundrer og irriterer mange HA-lesere. Selv om Johnny Wæhler ikke har noe konkret å skrive om, må han nesten daglig ha sine Frp-drypp på trykk, og får det. Han er ikke alene. Frp gjør hva som helst for å få oppmerksomhet i media. Samme hvor ensporet de er.

I mandagens HA Debatt på side 18 spør Wæhler: «Er medisterfarse medisterfarse?» For å overholde betingelsene fra redaksjonen, omtaler han «medisterfarsen fra Børresen», som inneholder både kjøtt fra gris og storfe. Han hadde slått opp i Wikipedia og funnet ut hva farsen består av og funnet ut at hans kone og andre buddhister blir forskjellsbehandlet, da de ikke kan spise kjøtt av dyr med hår på.

Er det ikke greit for alle berørte, kjøp noe annet til middag, uten å måtte ta det opp i Debatt og gjøre det til farse, enda en gang?

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke