Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Menneskehandel er forkastelig

Lite har opprørt oss mer enn saken om tenåringsjenter som fraktes til Hamar for å selge sex. Å kjøpe et menneske er den mest råtne handel som finnes og er totalt forkastelig.

Det antas at mer enn 45 millioner mennesker til enhver tid er fanget i moderne slaveri. I følge FN er menneskehandel den nest største illegale økonomi i verden etter handel med våpen. Den vanligste formen for menneskehandel er seksuell utnyttelse, og det er kvinner og barn som rammes hardest.

Dette handler om våre mest sårbare mennesker. Døtre og søstre kommer fra lutfattige og elendige kår i Øst-Europa eller Asia, lokket til Norge med løfter om gode jobber. Når de så har kommet hit, viser det seg at de forlokkende jobbtilbudene kun er et skalkeskjul for salg av seksuelle tjenester. Norge er et stort og attraktivt marked for salg av sex.

Norden og Europa må sammen finne strukturelle løsninger for å få slutt på dette. Men vi enkeltpersoner kan også gjøre vårt. Vi må slutte å være kunder! Å kjøpe en kvinnekropp er ikke bare forkastelig. Det er opprettholdelse av slaveri.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke