Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
Eliteserie: Jubel for scoringer og seier mot Byåsen tidligere i år. Til høsten blir det straff med 1. divisjonspill for håndballjentene fra Storhamar.
Foto: Kai Kristiansen
 
Mens vi venter på «Hedmarksnytt»
Omsider har håndballforbundet og revisor satt en stopper for ledelsens vanskjøtsel av Storhamar elitehåndball.

Publisert: 06.jul.2015 04:00
Oppdatert: 06.jul.2015 09:12

I årevis har klubben har vært drevet på kreditorenes regning og ved å bruke overskuddet fra barne og ungdomsaktiviteten. Det kunne ikke gå i lengden, det skjønte vel alle bortsett fra sportsjounalister og naive kommunepolitikere. Mange trofaste supportere og ildsjeler føler seg med god grunn ført bak lyset og brukt av en ledelse som har lang erfaring med uvettig pengebruk.

Nå bygger Hamar kommune en håndballhangar på Hamar vest til det nyslåtte førstedivisjonslaget. Der blir det god plass. Med tribunekapasitet på 1.600 sitteplasser og ingen bruk på dagtid har Hamar-politikerne sikret seg og byen enda et anleg som kan bli en gjenganger i «Nytt på nytt» og «Torsdagskveld fra Nydalen». Jeg har sett at Morten Aspeli kaller håndballhallen en «hjertesak».

Hvis «hjertesak» betyr å skaffe Hamar negativ omdømme og et molbostempel i riksmedia har han unektelig et poeng. Det er vel bare politikere som kunne funnet på å bygge nytt hus til en leietaker som aldri har betalt regningene sine?

Saken med Storhamar håndball og ny hall er helt identisk med Briskebyskandalen. Naive politikere som stiller opp med penger, idrettsledere som stiller med virkelighetsfjerne ambisjoner og ultimate krav til hvordan et eliteanlegg skal se ut og hvor det skal plasseres.

Til overmål er noen av de sentrale aktørene de samme både i Briskebysaken og Storhamar håndball elite. Og de politiske partiene som var akriktekter på Briskebyen er pådriverne også nå. Her har tydeligvis ingen lært noe som helst. Det er kanskje ikke så nødvendig heller, så lenge regningen bare sendes videre til skattebetalerne.

Så da er det vel å sette seg i godtsolen å vente på «Hedmarksnytt» fra Nydalen. Selv om det blir reprise på Briskebysaken, er det sikkert god underholdning for de som ikke bor på Hamar.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke