Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
Øst: Dette er asfaltjungelen ved Vikingskipet.Foto: Bård Bratlie
 
Mente bare at det blir trangt om plassen
Når jeg leser Erik Kristiansens svar til mitt leserinnlegg, vet jeg nesten ikke om jeg skal le eller gråte.

Publisert: 20.apr.2018 16:20
Oppdatert: 20.apr.2018 16:29

For meg virker det som om Kristiansen prøver å spore av debatten ved å latterliggjøre meningsmotstandere, tillegge meg meninger jeg ikke har, og til alt overmål, karakteriseres min argumentasjon som nærmest religiøs. Himmel og helvete er det Kristiansen som nok en gang drar inn i debatten, jeg poengterer bare at det kommer til å bli trangt om plassen med jernbanen der den ligger i dag, og her er det ingen skjulte referanser til Noas ark eller liknende.

Erik Kristiansens innlegg 19. april.

Det er ikke måte på hvor belærende Kristiansen er, og maken til ovenfra og ned holdning, skal man lete lenge etter. Han er altså en av de som etterlyser bedre debattklima i en debatt han selv er lei, ved å klappe meg forsiktig på hodet og fortelle meg hvor feil jeg faktisk tar.

For å rydde all tvil til side, jeg har ikke problemer med at folk ytrer seg, ei heller Kristiansen eller flere eldre menn i Aps seniorgruppe. Har jeg prøvd å utestenge disse fra debatten ønsker jeg at Kristiansen legger frem bevis på dette, og da mener jeg ikke bevis han selv har laget.

Alder er også uvesentlig, men det er engang flere fremtredende skikkelser i denne grupperingen som er meget aktive i debatten og kaller oss øst-tilhengere for aksjonister. Hvorfor vites ikke, men det er vel ikke akkurat en positiv hedersbetegnelse av sine meningsmotstandere. Kristiansen prøver altså å spore av og drepe debatten fordi jeg visstnok mener at folk er diskvalifisert til å mene noe pga alder. Feil!

At Erik Kristiansen raljerer videre med Arkimedes får stå for hans regning, men sist jeg sjekket fremsto ikke området ved Vikingskipet som noen perle. Så flytter vi «det stygge, svære området som er vist på bildet» (i mitt forrige innlegg) fra dagens jernbanetomt bort til asfaltjungelen ved Vikingskipet, vil vi kunne få et enda finere sentrum og enda mer tilgjengelig strandlinje fra Espern og mot sentrum, mens Vikingskipet blir et knutepunkt for næringsliv, kollektivtransport, parkering, messer og idrettsarrangement.

Argumentene for en flytting er mange, jeg venter spent på å høre alle fordelene med vest, fremfor en religiøst vinklet analyse om hva jeg faktisk mener. Jeg diskutert heller sak enn å måtte forsvare meg mot meninger som tillegges meg av en debattlei Erik Kristiansen.

Dette er en meget viktig sak for Hamar bys attraktivitet og utvikling, og vi trenger at folk engasjerer seg, det er Nå eller aldri.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke