16. sep
 
Mer et «hedersord»
Ordet "nett-troll".

Publisert: 22.okt.2015 04:00
Oppdatert: 22.okt.2015 08:41

«Nett-troll» er det nye ordet som er dukket opp de siste 10–15 årene, og er en betegnelse på sosialistiske motstandere som skriver og kommenterer i sosiale medier.

Et skjellsord? Tja, det var vel i utgangspunktet det. Men det etter hvert er det faktisk blitt mer og mer et «hedersord», på folk som tørr å stå opp mot sosialistenes og sosialistmedias ensretting og «løgner».

Det sosialistene og media glemmer, er at disse «nett-trollene», stort sett henter sin informasjon fra aviser og medier, og legger gjerne til egne meninger og kommentarer. Så hvem er da i utgangspunket disse «trollene»? Neppe dem som videreformidler dem. Disse «trollene» og mediene forholder seg stort sett til § 100 i Grunnloven om ytringsfrihet.

Kongen hadde dette med i sine nyttårstaler i 2013 og 2014. Så når kongen mener at denne ytringen er legal, i henhold til nevnte §, så er det fler og fler som forholder seg til denne loven. Den store forskjellen ligger i at medieverden stort sett er styrt av sosialistene, og de gjør alt de kan for å «drepe» denne ytringsfriheten, og henger ut folk for å bruke den, for å oppnå sin egen politiske agenda. Dette er med på å «drepe» demokratiet og skape «hatgrupper».

Dette er etter min mening, medienes ansvar, at vi har kommet i denne frontale stemningen i Norge. Dette finnes det tusenvis av eksempler på.

Man kan bare lese folks kommentarer i medienes kommentar felter, hvor konfrontasjonene lever sitt eget liv. Mediene bruker gjerne å forsvare seg med at ordbruken er banal, enkel og at slikt ordbruk ikke egner seg.

Ja, det kan sikkert diskuteres, men kanskje det heller er en betegnelse på mannen i gata, som sosialistene og media, egentlig ikke liker og som de vil stanse. Jeg mener at her er man på ville veier. Man burde heller lytte, debattere og ta til etterretning, noe som faktisk ble nevnt i en litt annen ordform etter 22. juli.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke