hacklink
buy instagram followers
19. sep
barnehage.
 
Mer gratistid er bra

0
Publisert: 08.mai.2015 06:43
Oppdatert: 08.mai.2015 06:45

Gratis kjernetid er bra. Da går flere barn i barnehagen og forskning viser at da klarer de seg bedre på skolen. God SV politikk, som også Høyre nå endelig ser er bra.

At det blir stilt krav til foreldre om å følge opp barna, lære seg norsk og komme i arbeid, er en selvfølge. Alle mener det. Det SV er mot er at barna skal kunne miste gratisplassen på grunn av voksnes avtalebrudd. Barna og alle tjent med at barna går i barnehagen uansett. Når Høyre sier at de stiller slike krav fordi noen innvandrerkvinner ikke får lov å gå ut mener SV at reaksjonen på det ikke kan være at barna mister gratisplassen i barnehagen. Hvis noe slikt skjer er det vel hverken mor eller barn, men den som gjør dette som skal straffes, og nettopp dette barnet må vi gjøre alt vi kan for at det får komme i barnehagen.

stortingsrepresentant SV

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke