Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Mer om Donald Trump og Hillary Clinton

Publisert: 16.okt.2016 12:53
Oppdatert: 16.okt.2016 13:04

Donald Trump har blitt fersket i å uttale seg på en måte om kvinner som er ikke bare nedsettende, men direkte forkastelig. Som jeg har sagt mange ganger før; fyren er rett og slett ei reaksjonær bølle som mangler grunnleggende folkeskikk og sjølinnsikt. Men hvor mye mer sympatisk er Hillary Clinton? Ikke mye. Hun har ei holdning til vanlige arbeidsfolk som er gjennomført arrogant og nedlatende. Ikke nok med at hun avskrev halvparten av Trump-velgerne som rasister; men hun har også uttalt at de som har støttet Bernie Sanders ikke er voksne nok til å forstå seg på politikk. Og i etterkant av de siste avsløringene av Trumps sjølskryt om hvordan han trakasserer kvinner seksuelt, kommer det fram at Clinton sjøl skal ha opptrådt truende mot andre kvinner for å få dem til å droppe anmeldelser mot hennes ektemann etter at han skal ha bedrevet den samme trakasseringa som Trump skryter av. Likevel mener en stor del av det som kaller seg «venstre» i USA at Clinton er et bra valg. Og her i Norge synes Venstre-leder Trine Skei Grande det er «problematisk» at det ble avslørt hvordan Clinton-leiren hos Demokratene aktivt hadde gått inn for å ødelegge for Sanders med mildt sagt uærlige metoder. Sannheten er at ingen av de to er egnet til å være ledere for USA; i grunnen er ingen av dem egnet til å lede noe som helst.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke