buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
MER PENGER: Vi gir mer penger til helsesøstre, helsestasjonene og til psykisk helse, skriver Katrine Aurland. FOTO: ELI J. HAUGEN
 
Mer til dem som trenger det mest
Regjeringen, med Finansminister Siv Jensen (Frp) i spissen, har nå lagt frem sitt forslag til statsbudsjett for 2016.

Publisert: 12.okt.2015 04:00
Oppdatert: 12.okt.2015 09:09

Fremskrittspartiet setter enkeltmennesket i fokus, dette budsjettet beviser at vi leverer på dette også i praksis.

Vi gir mer penger til helsesøstre, helsestasjonene og til psykisk helse. Mer penger til de som faktisk trenger det mest.

Det forebyggende arbeidet rundt psykisk helse for ungdom har i mange år vært debattert, og tiden viser at utfordringene rundt dette bare blir større. Gjennom flere år har det blitt tydelig at dette problemet er virkelig blitt forsømt og ikke blitt tatt på alvor.

Ungdom som sliter med alvorlige psykiske plager er svært utbredt, og veldig mange møter på et tidspunkt større eller mindre psykiske plager og dette må tas på alvor.

Ved fremleggelsen av årets budsjett har det blitt klart at regjeringen nå legger til rette for 150 nye psykologårsverk til kommunene.

Dette vil innebære at mange flere kommuner nå vil kunne inneha kompetanse som både kan forebygge og hjelpe ungdom som sliter med ulike psykiske utfordringer.

Det gjør meg utrolig glad, at vi endelig har en regjering som virkelig setter individet i fokus.

Arbeiderpartiets påstander om at de er de svakes talerør i samfunnet, har falt i grus. Den nedturen håper jeg de kjenner på.

I tillegg til psykologtjenester, styrker regjeringen gjennom sitt forslag til budsjett kommunens helsestasjons- og skolehelsetjenester med hele 200 millioner kroner.

Tallenes tale er klare når vi ser at forebyggende tiltak innenfor helse er formidabel. Gode lavterskeltilbud som sikrer at ungdom har fagpersonell tilstede er meget viktig.

Man skal ha personer og henvende seg til, for å kunne prate med når man har ulike utfordringer. Dette være seg helsemessig, trivselsmessig eller andre personlige problemer.

Fremskrittspartiet setter enkeltmennesket i fokus, vi leverer resultater til de som virkelig trenger det og det er jeg ufattelig stolt av.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat