Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Mer til sykehjem, skoler og veier

Publisert: 19.nov.2018 13:28
Oppdatert: 19.nov.2018 13:42

Når det gjelder pengebruk i Ringsaker kommune, har Ringsaker Fremskrittsparti mang en gang reagert på prioriteringer av det. Vi innrømmer at det har blitt mye som ser bra ut sett med det blotte øye, men er alt riktig prioritert for det? Det kommer sikkert an på øyet som ser. Ringsaker Frp kunne heller tenke seg å bruke mer midler til vedlikehold av våre sykehjem, skoler og veier blant annet.

Heller det enn dyr granitt i gater, Skibladner bryggeområde som koster enormt, og sofaer i dyre dommer på kommunehus.

Jeg vil ikke nekte for at det er blitt fint i gågata i Brumunddal, men hva med å ha hatt asfalt i gågata der som andre steder. Alle synes området med leke/skaterparken i Brumunddal er blitt flott, men er det verdt prisen?

Hva skal vi med en Skibladnerbrygge i Brumunddal, hvor Skibladner aldri tidligere har vært i nærheten av, og bruke enormt med millioner til det, og hva med anløp til de øvrige destinasjoner som Moelv fremover, skal det fortsatt få være som det er i dag eller foreligger det andre planer?

Kjøpe fem sofaer og bord til241.698 kroner er helt meningsløs bruk av skattebetalernes penger. Jeg har riktignok selv sett behovet for nye sofaer der, men hva får Ringsaker kommune råd med å kjøpe av møbler/inventar hvis alt det øvrige skal holde samme prisklasse?

Hva med de hullete og slitte veiene i Ringsaker? Vi må bruke mer penger på vedlikehold av veiene om det er sør eller nord i kommunen hvis vi skal få folk til å bo på de forskjellige plassene.

Kan Ringsaker kommune fortsette på denne måten? Ja, det kan de selvfølgelig gjøre når innbyggerne betaler inn over 100 millioner i eiendomsskatt i tillegg til at kommunen årlig går i overskudd med 60 til vel 100 millioner. Hvor lenge skal dette fortsette? Det fortsetter så lenge vi har et flertallsstyre for dette i kommunen som er sterkt anført av Arbeiderpartiet.

Ringsaker Frp er ikke imot å forskjønne og å bruke penger verken i Brumunddal eller andre steder i kommunen, men det må prioriteres i en annen rekkefølge og være et helt annet pengeforbruk til dette. Primæroppgavene er og blir viktigst.

Ringsaker Frp vil også være med og fornye og forskjønne Ringsaker, men vi vil heller ha de beste skolene og det de trenger for å få til det, investere i sykehjem slik at det kan fremstå som en flott plass å være på for bruker og de best mulige arbeidsforhold for de som jobber der.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke