Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Mer til Ullern, eller mer til deg i Hamar?

Publisert: 29.aug.2017 13:37
Oppdatert: 29.aug.2017 14:00

Valget handler om deg og meg, og hvordan vi kan leve våre liv. En regjering som kutter i skattene, kutter også i tjenestene du får fra Hamar kommune. Nå er det slik at skattekuttene ikke kommer oss med vanlige lønninger til gode, men kuttene i tjenestene vil vi merke godt.

Vi må ikke bli forledet til å tro at regjeringens skattekutt for folk på vestkanten i Oslo gir vekst og utvikling på Hamar. Når vi opplever vekst og utvikling på Hamar så er det til tross for, ikke på grunn av at Ulrik på Ullern får enda mer i lommeboka si. For det er slik at de tre bydelene Ullern, Vestre Aker og Frogner på Oslos vestkant får større skattekutt enn samtlige 22 kommuner i Hedmark. Ja, vi kan legge til alle kommunene i Oppland og Buskerud før jeg vi kommer opp på samme nivå som tre bydeler i Oslo kommune.

Selvfølgelig må Hamar kommune tilpasse driften sin til overføringene de får fra regjeringen. Når regjeringen kutter, må Hamar også kutte i tjenestetilbudet. Kommunen bruker mest penger på våre unge og våre eldre gjennom barnehage, skole og sykehjem.

Arbeiderpartiet vil ta tilbake noe av de skattekuttene som er gitt millionærene/milliardærene og bruke på bedre skole og eldreomsorg for alle. Jeg mener at hele landets barn og unges muligheter til god skole og utdanning er viktigere enn at Ulrik på Ullern får mer i lommeboka si. Jeg mener det er viktigere at våre eldre og syke får en god og trygg omsorg enn at millionærene slipper å bidra til fellesskapet.

Jeg stemmer Arbeiderpartiet. Du har også en viktig stemme å gi i valget.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke