Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
#metoo og eksklusjoner

Publisert: 16.jan.2018 14:57
Oppdatert: 16.jan.2018 15:10

Jeg ser i HA 13. januar at avisen nesten fråtser i Høyres feiltrinn i #metoo saken. Man bør være forsiktig med å kaste sten når man sitter i glasshus, og jeg synes HA burde bruke krefter på en debatt om å ekskludere overgriperne, ikke bare fra stillinger og verv i partier og næringsliv, men også fra vervene de er valgt til, eks Storting/kommune styre.

Det er vanskelig/umulig å si fra seg representasjon til Stortinget og kommunestyrer, og det var kanskje riktig, men jeg tror ikke lovmakerne tok høyde for utviklingen vi har sett nå.

Det er behov for eksklusjonsmulighet fra stillinger, også av valgte representanter i styre og stell, og det burde vurderes/utredes. Vi, velgerne, kan umulig være tjent med å være representert av folk med slike holdninger.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke