Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Migrasjon til Norge
Norsk snillisme og naivitet.

Publisert: 30.sep.2015 04:00
Oppdatert: 30.sep.2015 08:27

I april, på Aps landsmøte, proklamerte Jonas Gahr Støre, med brask og bram, at Ap gikk i spissen for å ta imot 10.000 syriske flyktninger, over to år, til en kostnad på 8-900 millioner første året, og ca. en milliard andre året. Noe som er et utrolig lavt estimat, som absolutt ikke rimer med de reelle kostnader.

Etter forhandlinger mellom de etablerte partiene, med Ap i førersetet, kom man fram til 8.000 over to år. Etter at Frp og SV trakk seg fra forhandlingene, av helt forskjellige årsaker.

I ettertid, har dette blitt til en migrasjonsbølge. Nå snakkes det ikke lenger om 8.000 syrere, men kanskje så mye som 120.000 migranter til Norge, og prisen er blitt kanskje så mye som 1.000 milliarder. Prisene varierer etter de politiske agendaene, og hvor på den politiske skalaen man befinner seg.

Dette skal betales av norske skattepenger, og som trolig vil ruinere det norske velferdssystemet slik vi kjenner det. Kun ca. 40 prosent av disse er trolig syrere, resten kommer stort sett fra andre steder i Midt-Østen og Afrika. Det er nok den norske «honningkrukka», som lokker, når de flykter igjennom 5-10 sikre land for å komme til Norge.

Om Norge og andre hadde brukt bare en brøkdel av disse midlene i nærområdet, så kunne vi ha hjulpet mange flere for de samme summene. Men den norske snillismen og naiviteten, vil trolig knekke det norske velferdssystemet, satt i system av dumsnille sosialister i Norge og Europa.

90 prosent av dem som kommer har mistet sitt pass, men ingen har mistet sin mobil telefon, som brukes til å ringe hjem og fortelle om at her får man hotellrom, banketter, hus, mat klær og egen bankkonto, som fylles opp fra Nav, uten å jobbe. Velkommen til Paradis! Hvem av etniske norske nordmenn i Norge får dette?

Dette skaper uro, misunnelse og er grobunn for rasisme i Norge, med norske myndigheters velsignelse. Mange av disse menneskene er vanskelig å integrere i det norske samfunn, av blant annet religiøse årsaker, og har du motargumenter mot denne utviklingen, ja da blir du betegnet som rasist, og havner i offentlig «gapestokk» for dine meninger, som ikke blir akseptert av sosialister og enkelte andre.

De fleste av disse menneskene er helt sikkert skikkelige mennesker, som ønsker å skape seg en framtid for seg og sine, men det er vel hevet over enhver tvil at det også trekker med seg uønskede elementer, IS-krigere, ekstreme muslimer og kriminelle av forskjellige kategorier, med helt andre moralske verdier enn oss.

Resultatet er at de er overrepresentert i norske fengsler og i det norske sosialvesen. Derfor er det bedre å hjelpe i deres nærområde. Så det vil bli spennende å se om det norske folk våkner, før det er for sent. Reaksjonene kommer nok når «fanden banker på egen dør».

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke