Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Miljøpartiet De Grønne og Hamar park
Etter kommunevalget.

Publisert: 23.sep.2015 04:00
Oppdatert: 23.sep.2015 08:29

Mange Hamar-borgere, og kanskje noen Vang-sokninger, undrer seg nok på hvordan en liten, politisk gruppe som Miljøpartiet De grønne, som vi knapt nok tidligere har hørt om i Hamar, nå plutselig er kommet i en maktposisjon.

En kan også undre seg over hvem som er i toppen av lista for partiet.

Men folket i valg har bestemt, og «Kapteinen» har forhandlet i både øst og vest, så vi må vel bare ta det som kommer. Men enkelt kan det neppe bli å være «kaptein» på Hamar-skuta i årene framover. Noen av de nye på toppen har også en fortid i Hamar-politikken.

Jeg vil benytte denne anledning til å spørre den nye ordføreren for den angivelig nye «Norges grønne hovedstad, Hamar» om han kan tenke seg å begynne med en innsats for Hamar park, en gang byens «grønne perle». Parken, som en gang var en gave til Hamars befolkning.

Hamar har også i tidligere tider vært omtalt som «den grønne by ved Mjøsa», så intet nytt under solen.

Takket være god dugnadsånd og mange glade givere fikk Hamar park for noen år siden et løft med ny andedam, lysthus, parkbenker, lys i paviljongen og gratiskonserter. Men ender i dammen fikk vi ikke lov av kommunen å ha. Dette til tross for vi både har penger til innkjøp av ender, for og «vinterlagring» av endene.

Heller ikke lyktes det oss å sikre Seterløkka mot nedbygging, til tross for over 1.000 underskrifter på vår lille kampanje for vern av Seterløkka.

Nåværende grunneier lovet for øvrig også å sette Seterløkka i samme stand som den tidligere var, etter bruken som riggplass og parkeringsplass. Men hva er skjedd?

Mye av grøntarealet er ødelagt. Miljø handler også om trivsel og glede i naturen, så her bør noe gjøres.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke