hacklink
buy instagram followers
18. sep
 
Miljøpolitikken er overordnet

0
Publisert: 15.jul.2015 04:00
Oppdatert: 15.jul.2015 06:33

Vi har alle et kollektivt ansvar for miljøet. Å tenke globalt, men handle lokalt er krevende både for myndigheter og hver enkelt av oss. Men politikken vi fører må lede til at vi reduserer klimagassutslipp og lever mer bærekraftig.

I Hamar Arbeiderparti ønsker vi en tiltaksplan med tydeliggjøring av mål for klimagassutslipp basert på den nylig vedtatte miljø- og klimaplanen for kommunen. Vi ønsker også at saker til behandling i kommunestyret viser konsekvenser for miljø og klima på en slik måte at det er mulig å ta bærekraftige valg basert på forståelige analyser.

Transport og energibruk er det to viktigste områdene for å redusere klimagassutslipp. Vi støtter SV og Miljøpartiets ide om en ordentlig sykkelparkering ved jernbanestasjonen, det er god politikk for å få flere til å velge sykkel som framkomstmiddel. Vi ønsker også å være en pådriver for å redusere kommunal og privat energibruk. Miljøsertifisering har vist seg å være et godt virkemiddel i offentlige bygg. For å få ned privat energibruk vil vi sette i gang holdningskampanjer.

ordfører i Hamar

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke