hacklink
buy instagram followers
18. sep
 
Miljøvennlig

0
Publisert: 29.jun.2015 04:00
Oppdatert: 29.jun.2015 06:54

For Løten Arbeiderparti er miljøpolitikken viktig, uten en jord, frisk luft og rent vann har vi ikke noe livsgrunnlag. Vi ønsker å gjøre gode grep for å sikre at både vi og framtidige generasjoner kan nytte godt av de samme ressursene.

Vi møter utfordringer som både er globale og lokale, og nøkkelen for å møte disse utfordringene er kunnskap. Vi trenger kunnskap om hvordan vi på en god måte kan løse disse utfordringene i fellesskap. Vi må tenke helhetlig og alle skal være med, privatpersoner, kommunen og bedrifter. Kommunen må gjøre sitt ved å sørge for en naturlig utvidelse av eksisterende boligområder, når det skal lages flere tomter. Det er viktig at nye boligområder bygges ut i tilknytning

Naturressursene vi har i skogen, i landbruket og tilgangen på rent vann skal vi forvalte på en god måte, som sikrer vår tilgang til ressursene og samtidig ikke er i veien for framtidig generasjoners muligheter. Der det er naturlig, må vi tørre å ta i bruk ny teknologi for å sikre en enda bedre utnyttelse av våre ressurser. Viktig for å bruke ressursene på en enda bedre måte enn i dag, er å legge til rette for større utnyttelse av hvert produkt, som for eksempel ved biogass fra avfall.

Arbeiderpartiet har hjerte for Løten.

Kandidat Løten Arbeiderparti

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke