Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Miljøvennlig gavetips
Gaver som ikke havner raskt i søpla.

Publisert: 17.des.2015 04:00
Oppdatert: 17.des.2015 09:48

Alle ønsker vi vel å gi julegaver som gir glede lenge, og ikke havner i avfallet etter kort tid. Gaver som lever lenge er også bra for miljøet. Da trenger en ikke hente så mye råstoffer ut fra naturen for å lage nye ting. Slik varer jordas råstoffer lenger til glede for både oss og ikke minst barna våre i framtida.

Hias sitt råd er derfor å gi julegaver som er ønsket, har god kvalitet og lett lar seg reparere. Koster det mye, kan en kanskje gi ett bidrag nå og ett senere, eller gå sammen med andre om gaven? Eller hva med å gi en opplevelse eller tjeneste som gir gode minner som varer lenge? Det kan for eksempel være billett på kino, kamp, konsert og skibakke. Mange vil sette stor pris på å få tid sammen.

Hva med gavekort på for eksempel middag; hjemme- eller bortelaget? Eller gi bort mat, gjerne hjemmelaget som kake, brød etc. Gave- eller klippekort på tjenester som vask, snekring, massasje, barne-/kjæledyrpassing, friluftstur, leking, koser, syhjelp, hagehjelp, it-hjelp m.m. er også kjærkomment for mange. Det trenger ikke koste mye. Kun fantasien setter grenser, og gir ei jul til glede for miljøet også.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke