Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Minnelunder med navn

Publisert: 27.mar.2017 23:00
Oppdatert: 27.mar.2017 23:21

Pensjonistpartiet ønsker at det opprettes minnelunder med navn i Hamar. Flere og flere velger i dag å sette urnene til familiemedlemmer ned på tilrettelagte minnelunder. Grunnen kan være at den avdødes pårørende og familie er bosatt på andre kanter av landet, eller at man ikke har etterkommere som kan ta vare på stell og pass av gravsteder. En av de siste tellingene viser at hele 10 prosent av befolkningen nå velger denne formen for minnested.

I mange kommuner er det allerede opprettet minnelunder der det gis anledning til å sette en liten plakett med navnet til den som legges ned. Dette kan være godt for tilreisende familiemedlemmer som er på besøk, men også for andre som setter seg ned i stillhet for å minnes.

Hamar har stort behov for flere gravplasser. Vi har i tillegg liten mulighet til å utvide kirkegårdene våre. Dersom vi kan opprette minnelunder med navn til de som er gått bort, vil kanskje enda flere velge denne muligheten til å minnes sine kjære. Og det vil igjen kunne være med å lette kommunens utfordrende situasjon med alt for få gravplasser.

Hamar Pensjonistparti

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke