Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
ORDFØRER: Einar Busterud.
 
Misforstått om sosialstøtte

Publisert: 24.jun.2019 12:24
Oppdatert: 24.jun.2019 14:43

Rødt Hamar har en framstilling av Hamars praksis med hensyn til barnetrygd og sosialstønad som blir feil:

Det er ingen fordel for barn i familier med lite penger å bo i kommuner som holder barnetrygden utenfor inntektsberegning, slik Rødt later til å tro. Det er hvor mye penger som utbetales som teller for familiens økonomi, ikke om barnetrygden er inkludert eller ikke. Barn i Oslo kommer dårligere ut enn for eksempel på Hamar, også etter den siste endringen av barnetrygden. Oslo har vedtak på lavere barnetillegg - antakelig fordi de holder barnetrygden utenfor inntektsberegningen. I Oslo er barnetillegget for en ungdom i alderen 11–18 år på 2.063 kroner. Når de holder barnetrygden utenfor inntektsberegningen blir det reelle tillegget 3.033 kroner. I Hamar benytter vi statens veiledende satser, og kommer ut med en sats på 3.950 kroner, som er 30 prosent høyere.

Ordfører i Hamar (BBL)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke