Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
Mister bostøtte og livskvalitet

Publisert: 20.feb.2017 20:10
Oppdatert: 20.feb.2017 20:23

Ja dette kan man lese i HA. Er det mulig? Ja visst. Vi har da aldri opplevd at endringer i regler som gjelder for de som trenger støtte, har vært til det bedre. Nei, det skal kuttes og kuttes. Stine Gulbrandsen som har stått fram med sin sak i HA, ære være hun for det, har visst nok ifølge «de nye reglene» tjent 157 kroner for mye og mister derfor bostøtte på 35.000 kroner.

Faren til Stine stiller spørsmålet: hvem har funnet på dette? Enig. Disse folka bør stå fram og fortelle oss hvorfor. Gjerne med bilde. Denne «nye regelen» må bare strykes. Og de som har blitt utsatt for disse planene må få en unnskyldning. Leder for boligsosial avdeling, Eva Aastad, bør også ta en prat med ordfører Einar Busterud og komme til den konklusjonen at det her er mennesker av kjøtt og blod vi snakker om, ikke ting vi kan plassere bak nye umenneskelige regler. Så Eva og Einar ikke dekk dere bak nye regler. Ta ansvar! Gi Stine et skikkelig lønnsløft!

LES OGSÅ HAs siste sak om Gulbrandsen som nå får bostøtte likevel

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke