hacklink
17. sep
 
Misvisende illustrasjon fra Bane NOR

Publisert: 11.apr.2019 14:04
Oppdatert: 11.apr.2019 15:29

Lars Eide presenterte en illustrasjon for Hamar formannskap onsdag. Budskapet var at, selv om anleggsperioden vil vare 16-24 måneder, så vil Koigen være tilgjengelig. Det er jo flott at man kan komme til Koigen, men spørsmålet er jo hvor attraktivt det blir å være der med all støyen som vil komme fra anleggsarbeidet, fra tidlig morgen til sen kveld. Kun deler av skateparken vil bli direkte berørt, men det loves midlertidige løsninger.

Det Bane NOR og Eide ikke viser på denne illustrasjonen, er dagens jernbane. Mener Bane NOR at Dovrebanen skal stenges i denne anleggsperioden?

Tidligere har det blitt skrevet om midlertidig spor forbi Koigen i anleggsperioden, men dette synes altså, ifølge illustrasjonen, å være kuttet ut.

Vi imøteser Bane NORs svar på dette. Uansett, vi vil fortsatt hevde at en jernbanefri strandsone er det beste for Hamar.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke