Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Mjøssykehus på Hamar - et nytt Babelstårn?

Publisert: 25.feb.2018 18:04
Oppdatert: 25.feb.2018 18:41

«Hopper vi etter Hamar kan det fort ende med mageplask». Etter mange år med utredninger og høringer har det utkrystallisert seg en konklusjon for lokalisering av nytt sykehus for Innlandet. Konklusjonen viser sin styrke gjennom solide flertall både i fylkestingene og i styret for Sykehuset Innlandet.

De helsefaglige argumentene og hensynet til pasienten har gjennom hele prosessen for det store prosjektet tent landingslysene på rekke og rad ved foten av Mjøsbrua. Gjennom grundige analyser faller også by- og regionutviklingen for Mjøsbyene på plass i den foretrukne modellen.

Vi skal ikke underslå Hamars kvaliteter som den kanskje mest urbane byen i Mjøsregionen. Men for meg fremstår Hamars tolvte time-utspill i sykehusdebatten som en arkitekttegning av et slags Babelsk stupetårn.

Følger vi Hamars prosjektbeskrivelse, vil byene i forvirring og oppgitthet glemme at vi nesten snakket samme språk i sykehussaken for en stund, hopper vi etter Hamar kan det fort ende med mageplask.

Innlandet

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke