Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
Moderne landeveis- røveri
Bompenger

Publisert: 08.mar.2016 04:00
Oppdatert: 08.mar.2016 12:46

Rune Øygarden hadde et innlegg i HA der han forsvarer det moderne landeveisrøveri med at de som kjører bil skal betale mer enn de som ikke kjører bil. Dette starter han sitt innlegg med, og forkynner at dette er det prinsipielle og riktige standpunkt.

Men dette prinsippet er galt. Det moderne samfunn klarer seg ikke uten vei. Hva med de som må hentes av ambulanse, eller brannbiler og politi på utrykning osv. Om dette dreier seg om folk som ikke kjører bil burde vel disse faktureres ekstra for disse tjenester da, ettersom de ikke betaler for opparbeidelse av veier via bommer.

Men der de som ikke kjører bil virkelig «sniker» seg unna er jo i det daglige når de går i butikken og kjøper sitt daglige brød, mat, klær, all slags ting osv. Som kjent går det ikke tog enda frem til hver eneste butikk, man er avhengig av vei for å få varene fram.

Når det gjelder bommer på kommunale veier er dette verre enda. Man skal ta snikerne sier man. Det er bare det at jeg bor ovenfor Brumunddal og jeg kjører aldri på E6 når jeg skal til for eksempel Biltema på Olrud eller Maxi. Det samme gjelder også om jeg skal et sted inne i Hamar. Jeg kjører alltid Furnesvegen. Alle jeg snakker med som bor her oppe sier det samme. Så her blir man kalt sniker før man ennå har kommet i gang. Å ta betalt for en vei som man ikke bruker, er ulovlig i EU.

Det verste er prinsippet man legger til grunn her. Prinsippet er rett og slett slik som mafiaen bruker. Man skal tvinges til å kjøpe en spesiell vare eller tjeneste som man verken ønsker seg eller bruker. Det er falskhet og umoral, intet mindre. Jeg kontaktet en jeg vet om fra Frp, og fikk bekreftet at de i alle fall var motstandere av det moderne landeveisrøveri. La oss håpe at Frp ordner opp.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke