Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Møl fra Frp-Johnsen

Publisert: 20.feb.2017 23:27
Oppdatert: 20.feb.2017 23:34

Tor Andre Johnsen bør sette seg inn i fakta om måling av forurensing. Uren luft langs veiene er en blanding av langtransportert forurensing fra biltrafikk inkludert svevestøv fra asfalt og vedfyring.

Det han ikke forstår og ikke vil forstå er typisk for Frp-ere. Kunnskapsforakt er et ideal. Det er klare retningslinjer for hvor målestasjoner plasseres, men det vet ikke Johnsen. Nivået for forurensing er senket fordi folkehelsa krever det. Fortsatt er grenseverdiene for høye og grensene skal senkes ytterligere fra 2020.

For Johnsen er bilen den høyeste guden og det skal ikke vises hensyn til menneskers helse. Hans hysteriske kamp for høyere fartsgrenser øker forurensingen ytterligere. Han viser i debattinnlegget torsdag 16. februar sin totale mangel på kunnskap om sammenhenger mellom forurensing og sykdom hos mennesker.

Jeg oppfordrer folket til å stemme inn på tinget i høstens valg politikere med kunnskap og respekt for menneskene i dette landet.

sosialist og medlem i Rødt

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke