Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
Rovdyr: En het vår, her i utmarka.
Foto: Cornelius Poppe, NTB Scanpix
 
Mot en het rovdyrvår i Hedmark
Rovdyrdebatten.

Publisert: 19.feb.2016 04:00
Oppdatert: 19.feb.2016 10:08

Det går mot en het vår i rovdyrets tegn her i Hedmark. Og ikke bare i utmarka. Kanskje vel så mye i politiske møterom hvor kursen videre skal stakes ut.

La oss da alle gjøre vårt til at det blir en reell debatt om reelle problemer, bygd på de erfaringer og den innsikt vi har tilegnet oss i de tretti år som har gått etter at Stortinget enstemmig ratifiserte Bernkonvensjonen. Den som har skoen på, har et særlig ansvar for å formidle hvor den trykker. Så kan vi i neste omgang i fellesskap finne ut om det er skoen eller foten det er noe i veien med.

Det er nok av dem – for eksempel skoprodusenter på riksplanet – som har andre hensyn å ivareta.

Da må vi rette blikket både forover og bakover. Den som insisterer på at all debatt skal dreie seg om hvordan «rovviltforliket» av 2011 skal settes ut i livet, er i hvert fall på ville veier.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke