15. sep
 
Mot ny nedgang

Publisert: 22.mar.2017 15:54
Oppdatert: 22.mar.2017 16:23

Pensjonistoppgjøret går atter en gang mot et negativt oppgjør.Helt siden Folketrygdens start på slutten av 1960-tallet har det vært en underregulering av pensjonene. Politikerne gir en god dag i pensjonistene ser det ut til. Alle snakker varmt om pensjonistene, men ingen er villig til å gjøre noe med det. Man er mest opptatt av å fylle egen lommebok, ser det ut til. Når oppnådde våre ledende politikere lønnsnedgang? Aldri vil jeg anta.

Man foretar visse justeringer, men totalt er pensjonistene de store taperne hver gang. Det ser ut til at det eneste partiet vi virkelig kan stole på, er «Hjemmesitterpartiet». Jeg kjenner mange pensjonister som kutter i matbudsjettet, medisiner, tannlegebesøk, legebesøk og andre nødvendigheter, for å få endene til å møtes. Mange har jobbet og spart hele livet, for å skaffe seg blant annet hus og hjem, og når de skal hvile på laurbærene, så kommer det underregulering av pensjonene og ofte en urimelig eiendomsskatt.

Avgiftene slipper de heller ikke unna. De er i alle fall ikke underregulert. Så sitter mange igjen og grubler, i sin ensomhet, på hva som gikk galt, og hvor naive og tillitsfulle de har vært til våre politikere. Skammelig behandling av de som har bygget landet.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke